'Stop motorvejsstøj - Allerød-borgere mod Hillerødmotorvejens støj' er glad for borgmester Karsten Längerichs udmeldning om motorvejsstøj.

'Stop motorvejsstøj - Allerød-borgere mod Hillerødmotorvejens støj' er glad for borgmester Karsten Längerichs udmeldning om motorvejsstøj.

Borgergruppe er glad for borgmester-melding om støj

'Støjsikringerne skal jævnligt opgraderes, da det nuværende antal biler vil vokse ganske meget,' skriver gruppen på Facebook

Af
Michael Braunstein

'Gruppen er glad for borgmesterens tilkendegivelse omkring motorvejsstøjen.'

Sådan skriver borgergruppen 'Stop motorvejsstøj - Allerød-borgere mod Hillerødmotorvejens støj' på Facebook.

Tilkendegivelsen er en kommentar til meldingen fra Allerød-borgmester Karsten Längerich om at huske støjdæmpningen ved en opgradering af Hillerødmotorvejens forlængelse til motorvej.

Regeringen og Dansk Folkeparti meldte 13. marts ud, at de er enige om en opgradering til motorvej mellem Allerød og Hillerød, og at de har aftalt, at det skal ske fra 2023.

Karsten Längerich er tilfreds med aftalen

"Der er store udfordringer med trafikken på strækningen, og derfor er det helt nødvendigt, at der nu sker noget. Når det er sagt, så forventer jeg, at de positive tiltag i forhold til støjdæmpning fra VVM-redegørelsen er fuldt inkluderet i projektet. Der er mange naboer, der bor tæt på strækningen, og derfor er støjdæmpningen også afgørende," siger borgmesteren.

'Stop motorvejsstøj - Allerød-borgere mod Hillerødmotorvejens støj' tilføjer på Facebook om støjen fra motorvejen:

'Dens udvikling betinger også et årligt ckeck, da det nuværende bilantal vil vokse ganske meget (27.000 i dag til 40.000 biler indenfor 10 år). Dermed skal støjsikringerne jævnligt opgraderes, hvilket trafikeksperterne og ministeriet klart har bekræftet nødvendigheden af.'

Publiceret 14 March 2019 10:20