2017-udgaven af Lynge Messen blev en stor succes - nu er der igen messe i Lyngehallerne, med et hav af aktiviteter.

2017-udgaven af Lynge Messen blev en stor succes - nu er der igen messe i Lyngehallerne, med et hav af aktiviteter.

Lynge Messen 2019: Gratis adgang til oplevelser for hele familien

Årets udgave af messen byder på 43 udstillere, et hav af aktiviteter, debat om Lynges udvikling - og så Jan Gintberg

Af
Michael Braunstein

messe Da Lynge Messen genopstod i 2017 blev det en klar succes, og nu er arrangørerne fra Lynge Erhvervsforening klar med den næste messe i rækken: Lørdag 23. marts og søndag 24. marts går det løs i Lyngehallerne, hver dag fra kl. 10-16.

Der er gratis adgang begge dage til et væld af oplevelser for hele familien, herunder det store trækplaster på underholdningssiden, Jan Gintberg, der selv kommer fra Lynge.

Men der er rigtigt mange andre gode grunde til at besøge Lynge Messen i løbet af weekenden: 43 udstillere bemander de 61 stande med spændende tilbud og aktiviteter, og som i 2017 vil der være debatter om Lynges udvikling og fremtid.

Blandt de mange indslag, opvisninger og arrangementer kan nævnes, at man kan møde spejderne, Stutsborg Rideskole byder på pony-trækture udenfor, der er linedance og prøveture på elcykler, og så kan man se en el-motorcykel.

På plakaten står også Lynge Uggeløse Kirkers Børnekor, Lynge Dans, Visens Venner og Lighthouse Gospelkor - sidstnævnte runder messen af søndag, og der bliver ikke kedeligt, lover arrangørerne.

Lynges udgave af 'Den Store Bagedyst' finder sted, og så vil der som noget nyt være et 'Aktivitetshjørne' for børn. I 'Aktivitetshjørnet' kan man hver dag blandt andet møde Coding Pirates, Lynge E-sport, Lynge Bibliotek, LUI, Allerød Skakklub, Hobbitten, tre malende kunstnere og Lynge Skole Event - sidstnævnte er en eventgruppe fra Lynge Skole, som vil lave aktiviteter for børn i alderen 4-10 år.

Glæder sig over opbakningen

Formanden for Lynge Erhvervsforening, Nils Henrik Christiansen, glæder sig over, at der er stor interesse for og opbakning til Lynge Messen 2019.

"Det er et stort stykke arbejde at arrangere messen, men samtidig er det altså dejligt positivt at opleve, at modtagelsen er så god, når vi tager fat på forberedelserne," siger Nils Henrik Christiansen og fortsætter:

"Vi fik denne gang relativt tidligt en solid base af stande solgt til egne medlemmer, og siden er der kommet en del til udefra. Vi er tilfredse med resultatet - og glæder os over den feedback, vi møder, hvor folk giver udtryk for, at de ser messen som en god idé."

"Grundidéen er den samme som i 2017, nemlig at fortælle om alt dét, Lynge er og kan. Vi føler, at der er behov for at kommunikere ud til omverdenen, hvad erhvervslivet står for, ligesom vi gerne vil vise alt det andet, der foregår, og alle de mange andre muligheder, der er i Lynge. Samtidig ønsker vi at sætte fokus på, hvordan Lynge kan udvikle sig, ved at tage debatten med borgerne og politikerne op og gøre det til en del af messen," siger Nils Henrik Christiansen.

Han slår fast, at messen efter foreningens mening har det bedst med at finde sted hvert andet år - og tilføjer:

"Lynge har en stærk profil: Lynge Byfest, Lyngedagen, juletræstændingen, Halloween og meget andet. Lynge Messen er med til at gøre den profil endnu stærkere."

Læs mere på www.lyef.dk eller følg med på Facebook på 'Liv i Lynge'. På 'Liv i Lynge' kører der konkurrencer hele ugen op til messen, hvor man kan vinde gode præmier fra udstillerne.

Mange lagde vejen forbi, da Lynge Messen genopstod i 2017.

Mange lagde vejen forbi, da Lynge Messen genopstod i 2017.

Publiceret 17 March 2019 05:30