Alle forberedelserne er ved at falde på plads til årets store modeshow i Nordsjællands Konferencecenter. Foto: Allerød Handelsforening på Facebook

Alle forberedelserne er ved at falde på plads til årets store modeshow i Nordsjællands Konferencecenter. Foto: Allerød Handelsforening på Facebook

Årets store modeshow er ved at falde på plads

"Jeg er sikker på, at vi får en kanon aften," siger formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh

mode "Jeg glæder mig rigtigt meget. Og jeg er sikker på, at vi får en kanon aften. Det er vigtigt, at vi har den slags arrangementer at være fælles om."

Sådan siger formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh, forud for årets store modeshow, 'Middag & Modeshow', 11. april i Nordsjællands Konferencecenter. Det er Allerød Handelsforening, der er arrangør.

Der er godt gang i billetsalget til modeshowet, der varer fra kl. 17.30-22.00 og er en gentagelse af sidste års succes med spisning, spændende mode og masser af inspiration.

"Der er solgt en hel del billetter, men det er stadigt muligt at komme med og få del i den store oplevelse," siger Lene Krogh.

Hun glæder sig over, at opbakningen til modeshowet er markant, også i år.

Mr. Allerød, Tøjeksperten, Karina Ravn, Intersport, Profil Optik og Brillehuset præsenterer modenyhederne. Med er også Karin Hermansen, og Hair by Darling og Cosco Hair viser tøj og hår med egne modeller. Desuden medvirker Krukkerne, og Maze Event står for lys, lyd og musik.

Der vil være lodtrækning om mange fine præmier under showet. Billetterne koster 200 kroner per styk og kan købes hos Karina Ravn. Mad er med i prisen, mens drikkevarer skal købes seperat.

mik.

Publiceret 31 March 2019 14:30