Der blev vist spændende mode i forårets tegn ved showet i Nordsjællands Konferencecenter. Foto: Michael Braunstein

Der blev vist spændende mode i forårets tegn ved showet i Nordsjællands Konferencecenter. Foto: Michael Braunstein

SE BILLEDERNE: 120 til et brag af et modeshow

"Det blev en fantastisk aften," konstaterer formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh

Af
Michael Braunstein

modeshow Det blev et brag af et modeshow, og alt fra lys og lyd til modellernes flydende gang over catwalken faldt smukt i hak, da Allerød Handelsforenings store modeshow fandt sted 11. april i Nordsjællands Konferencecenter.

120 så på, mens forårets modenyheder blev præsenteret med humør og stil rundt om springvandet i konferencecentrets foyer. Og klapsalverne lød fortjent efter hvert kapitel i det velsmurte show, der også bød på fine optrædender af to sangere fra Allerød Musikskole.

Det hele startede med middag til dæmpet musik, og undervejs blev der budt på lodtrækninger, ligesom en stribe boder fristede med spændende tilbud.

Moden kom fra lokale butikker: Mr. Allerød, Tøjeksperten, Karina Ravn, Intersport, Profil Optik, Brillehuset, Karin Hermansen, Hair by Darling, Cosco Hair og Krukkerne. Maze Event stod for lys, lyd og musik.

"Det blev en fantastisk aften. Showet havde et supergodt flow over scenen, og der var dejligt at opleve det engagerede publikum. Det blev lige præcis den store oplevelse, den store aften og den succes, vi havde håbet på," sagde formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh, efter showet.

"Det var ikke bare et modeshow. Vi vil gerne vise, hvad byen kan, når vi går sammen, og det var dét, der skete her. Alle medvirkende butikker og aktører var lokale, og det foregik lokalt. Samtidig blev det en opvisning af fantastisk kreativitet i en ramme af særdeles god stemning, hvor alle elementer i arrangementet fungerede fint."

"Det blev en god aften i byen - og det var dét, det skulle være. Vi kan ikke være andet end glade," sagde Lene Krogh.

Publiceret 12 April 2019 11:42