"Vi har haft vildt travlt, især har de seneste uger været hektiske. Men jeg er bare så glad for resultatet," siger Bo Machholm. Foto: Michael Braunstein

Bar'kaffe er åbnet: Oase til de travle og dem med god tid

Allerød-borgeren Bo Machholm har ført sin drøm om en kaffebar ud i livet - og Bar'kaffe er under stadig udvikling

Af
Michael Braunstein

kaffebar Fredag 14. juni åbnede Bar'kaffe efter en stor ombygning af den tidligere 7-Eleven på Allerød Station. Og kaffebaren tager imod med indbydende indretning og fristende tilbud såvel indenfor som udenfor.

Bar'kaffe er en sand oase, hvor man kan få pulsen ned, men samtidig er der masser af muligheder for de travle. Og så kan man tilmed leje et lokale lidt for sig selv, hvis man er en virksomhed, en forening eller en gruppe, der har møde eller sammenkomst.

"Vi har haft vildt travlt, især har de seneste uger været hektiske. Men jeg er bare så glad for resultatet," siger indehaveren, Allerød-borgeren Bo Machholm, på åbningsdagen.

Også udenfor er der muligheder for at sidde hos Bar'kaffe. Foto: Michael Braunstein

Også udenfor er der muligheder for at sidde hos Bar'kaffe. Foto: Michael Braunstein

For Bo Machholm er det en drøm, der nu er gået i opfyldelse. Tømrermesteren bag firmaet Tømrermester Machholm ledte længe efter det rigtige sted til en kaffebar - og da muligheden opstod på Allerød Station, slog han til.

"Jeg har udviklet en stor passion for kaffe, siden jeg for år tilbage købte en professionel kaffemaskine. Siden er det blevet til en del kurser, og så kom den kaffevogn, jeg også har stået med rundt omkring i kommunen. Mit hjerte banker for den gode kaffe," har Bo Machholm tidligere sagt til Allerød Nyt.

Åbent alle dage

Bar'kaffe holder åbent på hverdage fra kl. 6.00-18.00 samt lørdage og søndage fra kl. 9.00-18.00.

Foruden hele kaffeprogrammet fra kaffevognen kan man i kaffebaren købe filterkaffe, te, juice, shakes, sandwich, croissanter og små fristelser af chokolade og andet godt.

"Vi har også morgenboller og morgenbrød med og uden pålæg. Og så tilbyder vi om kort tid ligeledes morgentapas fra kl. 9.00. På lidt længere sigt regner vi med også at kunne lave en omelet. Man kan med andre ord sagtens indtage sin morgenmad her, eller man kan få noget med i farten," siger Bo Machholm og fortsætter:

"Vi får nok at vide, at vi ikke er de billigste, men vi har valgt dét, vi synes er den bedste kvalitet til prisen."

"Bliv bare hængende"

Når det gælder indretningen, vil Bo Machholm gerne have, at det er hyggeligt, så folk bliver hængende, men der er også mulighed for det korte ophold og den hurtige 'to go'-handel, anfører han.

"Vi får alle tog-pendlerne som potentielle kunder, og de er hjerteligt velkomne - ligesom dem, der har god tid og gerne vil blive. Der vil være mulighed for at spille spil hos os, og til glæde for alle har vi sørget for gratis wi-fi."

Der er god mulighed for at slå sig ned i Bar'kaffe. Foto: Michael Braunstein

Der er god mulighed for at slå sig ned i Bar'kaffe. Foto: Michael Braunstein

"Lidt for sig selv har vi indrettet et lokale til grupper af den ene eller anden art. Her kommer der en skærm op, så der kan holdes foredrag og arrangementer. Vi planlægger selv at lave kaffeforedrag."

Hele byens samlingssted

Bo Maccholm regner med selv at være i Bar'kaffe 70 procent af tiden, men der skal også fortsat være tid til tømrerfirmaet. I kaffebaren er der med ham selv fem ansatte.

"Der er detaljer, vi stadig mangler her og nu, men det bliver klar i nærmeste fremtid," siger Bo Machholm og fortsætter:

"På lidt længere sigt har vi masser af idéer til, hvordan kaffebaren kan udvikle sig og blive hele byens samlingssted - og i den forbindelse kan jeg da sagens forestille mig at søge spiritusbevilling og servere lidt god vin og gode øl, så vi måske hen ad vejen bliver mere en café."

Der tilbydes et stort kaffeprogram i den nye kaffebar. Foto: Michael Braunstein

Der tilbydes et stort kaffeprogram i den nye kaffebar. Foto: Michael Braunstein

Publiceret 14 June 2019 15:13