Lucas Maack fra Widex-holdet 'Team EC ON' fik overrakt den store lodtrækningspræmie af borgmester Karsten Längerich. Foto: Michael Braunstein

Lucas Maack fra Widex-holdet 'Team EC ON' fik overrakt den store lodtrækningspræmie af borgmester Karsten Längerich. Foto: Michael Braunstein

Cykelkampagne: Niras vandt årets firmabattle

650 deltagere og 62 hold deltog i Allerød i den seneste udgave af 'Vi cykler til arbejde'

Af
Michael Braunstein

præmier Niras vandt årets firmabattle, og i lodtrækningen blandt alle hold løb cykelholdet 'Team EC ON' fra Widex med sejren. Sådan blev det, da der 13. juni foran Allerød Bibliotek var lokal præmieoverrækkelse efter den seneste udgave af 'Vi cykler til arbejde'.

I år var kampen mellem de fem virksomheder i firmabattlen meget tæt: Tre af virksomhederne har haft næsten hver femte af deres medarbejdere til at cykler med. Men Niras kunne altså hjemføre sejren og præmien på 30 x Ren Cykel. Firmaet Ren Cykel kommer ud til Niras en hel dag og klargør cykler, så man kan få endnu flere i sadlen.

De fem virksomheder i firmabattlen er: ATP, B & W Scandinavian Contractor, Hewlett Packard Enterprise, Niras og Widex. Konkurrencen går simpelthen ud på at have flest deltagere med i kampagnen - i procent.

'Team EC ON' fra Widex vandt lækkert cykelgrej fra Pauli Cykler for i alt 5.000 kr. Holdkaptajnen er Karen Birkmann Jespersen, men hun kunne ikke være tilstede, hvorfor præmien blev modtaget af Lucas Maack.

Borgmester Karsten Längerich overrakte præmierne, herunder 10 gavekort til Pauli Cykler, som blev fundet ved lodtrækning blandt de fremmødte holdkaptajner. Alle kaptajner var indbudt til den lille festlighed, hvor der også blev budt på is og frugt.

10 procent flere

I Allerød deltog 650 cyklister og 62 cykelhold i 'Vi cykler til arbejde' denne gang. Det var lig med en pæn fremgang på 10 pct. flere deltagere end sidste år, og omkring 60 af deltagerne havde ikke været med før.

"Det drejer sig om at tage cyklen lidt oftere, og det er lykkedes rigtigt flot i Allerød. Der er også kommet nye ud på cyklerne, og det er imponerende. Jeg håber, at deltagerantallet fortsat vil vokse," sagde borgmesteren ved præmieoverrækkelsen.

I år var det 21. gang, at virksomhederne i Allerød Kommune deltog. De private virksomheder stod for 80 pct. af deltagerne.

I Allerød er det Cyklistforbundet i Allerød og Den Grønne Guide Tommy Dal, der står for cykelkampagnen.

Publiceret 14 June 2019 14:45