Foto fra Skole OL-finalen 2018: www.skoleol.dk

Foto fra Skole OL-finalen 2018: www.skoleol.dk

6.D fra Lillevang Skole kæmper om OL-guld

Afgørelsen falder 20. juni

6.D fra Lillevang Skole har kæmpet sig hele vejen til Skole OL-finalen i orienteringsløb. Her går de efter guldet, når det hele afgøres 20. juni.

Skole OL-finalen finder sted 18.-21. juni på Ceres Park og Arena i Aarhus, hvor 11.000 elever deltager. Og 20. juni gælder det altså orienteringsløb og 6.D fra Lillevang Skole.

"Vi glæder os rigtig meget til Skole OL-finalen. Vi er sikre på, at det bliver rigtig sjovt. Vi har forberedt os godt, så det bliver spændende at se, hvor langt vi kommer," siger klassens lærere Pernille Skovbye og Klaus Jensen.

Skole OL er baseret på de tre børneolympiske værdier: Fællesskab, færdighed og fairplay. Det betyder, at 6.D står sammen og kæmper som et hold. Deres fælles mål er der ingen tvivl om: At komme hjem med medalje, trofæ og titlen som skoleolympisk mester i orienteringsløb, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Det er Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik Forbund, der står bag Skole OL, som støttes af TrygFonden og Nordea-fonden. Finalen holdes i samarbejde og med støtte fra Aarhus Kommune. I Skole OL konkurrerer elever i 4.-7. klassetrin i atletik, bordtennis, bowling, bueskydning, crossløb, orienteringsløb, roning, svømning og parasport.

Læs mere: www.skoleol.dk

mik.

Publiceret 18 June 2019 05:30