Diabetesforeningen i Allerød starter nyt hold med undervisning i yoga. Temafoto

Diabetesforeningen i Allerød starter nyt hold med undervisning i yoga. Temafoto

Yoga for sundhed og livsglæde

Diabetesforeningen i Allerød har nye tilbud

yoga Diabetesforeningen i Allerød prioriterer livsglæde, forebyggelse og sundhed. Siden 2008 har foreningen tilbudt undervisning i yoga, med henblik på fysisk og psykisk velvære.

'Den er med til at stimulere kroppen, sjælen, sindet og humøret i skøn forening,' skriver Diabetesforeningen i en pressemeddelelse, der fortsætter:

'Undervisningen er professionel med individuel vejledning og foregår uformelt med snak og latter. Kroppen arbejdes igennem med smidigheds- og strækøvelser, hvor åndedrættet altid er integreret. Øvelserne er stående, siddende og liggende - de tilpasses den enkeltes evner og ønsker. Alle lektioner afsluttes med afspænding/meditation.'

Yogainstruktør Lene Veronica Jørgensen har års erfaring med undervisning i Vinyasa-yoga. Hun fremhæver, at yoga giver balance og ro i sindet og tilføjer, at yoga kan være med til at forebygge sygdomme især i relation til livsstil f.eks. forhøjet blodtryk, stress, astma og dårlig ryg.

Næste yoga-hold begynder torsdag 5. september kl. 18.00-19.30 på Allerød Bibliotek. Holdet slutter torsdag 5. december.

Tilmelding kan ske på mail: alleroed@diabetes.dk eller ved at ringe til Annette Ryt-Hansen, tlf.: 2448 7734 eller Lene Veronica Jørgensen, tlf.: 6016 1920. Her kan man også få mere at vide om undervisningen.

mik.

Publiceret 13 August 2019 08:30