På loftet i skovløberhuset sad en trold og tryllede med vejret. Privatfoto

På loftet i skovløberhuset sad en trold og tryllede med vejret. Privatfoto

Grøn Dag på Vestre Hus for 25. gang

Alle kommunens børneinstitutioner var 29. august inviteret til Grøn Dag på naturcentret

grøn dag 29. august var alle Allerød Kommunes børneinstitutioner atter inviteret til Grøn Dag på børnenaturcentret Vestre Hus.

Traditionen startede i 1995 og blev den gang gennemført med hjælp fra andre naturskoler. I dag er det hjælpere fra de deltagende institutioner, der står for alle aktiviteter, og arrangementet er vokset til en kæmpe event med omkring 600 deltagende børn.

I tidens løb har Grøn Dag haft temaer som: Skovens elefanter, snegle, trolde, sanser, tingfinder og udvikling. Denne gang var temaet 'Skovens Dyr', og børnene kunne alle blive forvandlet fra en lille guldsmedelarve til en voksen, flyvende guldsmed ved at gennemføre en krævende opgavebane. De kunne også fiske i vandhullet, lave flagermus og sommerfugle af perler, spille naturbingo, få popcorn og bage pølsebrød.

Og på loftet i skovløberhuset sad en trold og tryllede med vejret, så vi fik både tåge og masser af sne i løbet af dagen. Det var en dejlig dag, og Vestre Hus siger stor tak til alle 22 hjælpere, lyder det fra naturvejleder Bjørli Lehrmann.

mik.

Publiceret 10 September 2019 07:15