"Juraen er, at The Club har haft ret til at etablere et ventilationsanlæg på taget. Vores svære opgave som lokalpolitikere er derfor, at finde en løsning inden for juraen, der kommer naboerne mest muligt i møde," siger Miki Dam Larsen.

"Juraen har det sidste ord"

"Vi har ønsket at tilgodese naboerne så meget som muligt, men The Club har haft ret til at etablere et ventilationsanlæg på taget," siger udvalgsformand Miki Dam Larsen

Af
Michael Braunstein

ventilationsanlæg "Jeg forstår fuldt ud naboernes frustration. Derfor taler jeg også for hele udvalget, når jeg siger, at vi har ønsket at tilgodese naboerne så meget som muligt i denne her sag."

Sådan siger formanden for Teknik, Erhverv, Plan og Miljøudvalget, Miki Dam Larsen, i en kommentar til kritikken fra Ejerforeningen Rosengården af sagsbehandlingen af ventilationsanlægget på taget af fitnesscentret The Club.

Miki Dam Larsen fortsætter:

"Men juraen har altid det sidste ord, og juraen er, at The Club har haft ret til at etablere et ventilationsanlæg på taget. Vores svære opgave som lokalpolitikere er derfor, at finde en løsning inden for juraen, der kommer naboerne mest muligt i møde."

"De forskellige handlemuligheder er beskrevet i sagen, og det er det, vi skal tage stilling til tirsdag," siger udvalgsformanden.

Publiceret 30 September 2019 07:15