Juletræstændingen i bymidten i Lillerød trækker mange til - i år tændes træet 29. november. Arkivfoto: Michael Braunstein

Juletræstændingen i bymidten i Lillerød trækker mange til - i år tændes træet 29. november. Arkivfoto: Michael Braunstein

Hvornår juletræerne tændes? Læs det her

I bymidten i Lillerød er der både juletræstænding og Black Friday samme dag

jul Hvis du går og tænker på, hvornår juletræerne mon tændes i Lillerød og Lynge, så får du svaret her.

I bymidten i Lillerød er juletræstændingen planlagt til fredag 29. november kl. 16. Træet vil naturligvis igen stå på 'Øen', og der vil blandt andet være nissesang og julemand, oplyser 'Mit Allerød' - som Byforum står bag - på Facebook.

Samme dag - altså 29. november - er der Black Friday i bymidten i Lillerød, hvor 'butikkerne går i sort og finder deres allerbedste tilbud frem til dig,' som 'Mit Allerød' skriver. Butikkerne har på dagen åbent helt til kl. 20.00.

I Lynge finder det traditionsrige juleoptog med fakkeltog og stort træ på Lynge Bytorv sted 1. december, oplyser Lynge Erhvervsforening.

Inden det bliver jul, er der dog lige Halloween, og mens det i Lynge markeres 25. oktober, sker det i bymidten i Lillerød 1. november fra kl. 16, hvor der blandt andet venter ildshow, børnekor og trick-or-treat i butikkerne.

mik.

Publiceret 20 October 2019 13:30