Jette Bernt Nielsen. Foto: Niras

Jette Bernt Nielsen. Foto: Niras

Jette Bernt Nielsen har 25 års jubilæum

Ingeniør Jette Bernt Nielsen, Niras, fejrer 25 års jubilæum fredag 15. november.

Jubilaren er uddannet akademiingeniør fra 1985 og har igennem hele sin karriere arbejdet med miljøforhold i mange facetter. Karrieren begyndte i den internationale miljøvirksomhed Krüger, inden hun blev en del af Niras' miljøafdeling på hovedkontoret i Allerød.

I sin karriere har Jette Bernt Nielsen både arbejdet med industrimiljø fx luftforurening, godkendelser og risikoopgaver inden for Seveso-direktivet og VVM og miljøforhold i en række større anlægsprojekter. Igennem en række år har hun også været fast medarbejder på en række baneprojekter i tæt samarbejde med Niras' jernbaneafdeling og har bl.a. været udstationeret til Banedanmark i en periode med opgaver både inden for VVM – og efterfølgende myndighedsforhold, udbud og ekspropriation.

Senest har miljøspecialisten taget imod nye udfordringer og indgår som en af garanterne for miljøet på en række projekter inden for klimatilpasning og forsyningsområdet, fx som projektleder for den nye Fæstningskanal i Lyngby nord for København og VVM for Stenløse Å i Egedal Kommune.

Jette Bernt Nielsen er en yndet projektleder blandt kunder og kolleger som garant for projekt, faglighed og kvalitet. Hun er samtidig en rigtig god kollega, som altid er klar til at hjælpe kollegaer og dele ud af sine erfaringer, skriver Niras i en pressemeddelelse.

mik.

Publiceret 14 November 2019 04:00