LUI Fodbold fik en flot jubilæumspokal overrakt - selvfølgelig flankeret af 'Den Røde Mur'. Foto: Margit Friis

LUI Fodbold fik en flot jubilæumspokal overrakt - selvfølgelig flankeret af 'Den Røde Mur'. Foto: Margit Friis

LUI indtog Vildbjerg Cup for 35. år i træk

Denne gang fik klubben en særlig jubilæumspokal med hjem

fodbold LUI Fodbold er vendt hjem fra endnu en fantastisk udgave af Vildbjerg Cup - og i år var et særligt år, hvor klubben kunne fejre 35-års jubilæum for deltagelse i stævnet.

Igen i år stillede LUI Fodbold talstærkt op med syv hold, fra U11 drenge til U18 piger. I alt deltog 75 LUI-spillere i dét, der er en af Europas største fodboldturneringer for ungdomshold med omkring 10.000 spillere fra hele verden.

'Som altid fyldte LUI-lejren godt i landskabet, og LUI Fodbolds stævneansvarlige, Brian Rømer, havde sørget for, at lejren blev markeret med flag og Lynge vejskilte,' skriver klubben i en pressemeddelelse.

35 år på Vildbjerg Cup

35 års jubilæet blev fejret med overrækkelse af en flot jubilæumspokal, tale fra Vildbjergs stævneleder samt uddeling af drikkedunke til alle LUI's spillere. Brian Rømer modtog jubilæumspokalen på LUI's vegne og siger:

"Det er fantastisk, at vi kan fejre 35 års jubilæum og stadig oplever mindst lige så stor opbakning fra spillere og forældre i dag, som da vi startede. For LUI Fodbold er turen så stor en tradition, at vi faktisk havde en tidligere spiller, som tog hjem fra Singapore for at kunne deltage i år."

"Vi fejrer vores jubilæum på flere fronter, blandt andet har vi fået lavet en særlig Vildbjerg jubilæums t-shirt, som alle spillerne og flere forældre har købt. I den forbindelse vil jeg gerne sige mange tak til LUI's Venner, som har givet et bidrag til t-shirten," siger Brian Rømer.

LUI Fodbolds værdier

Brian Rømer påpeger, at LUI Fodbolds fem værdier - glæde, respekt, tryghed, udvikling og sammenhold - træder tydeligt frem på Vildbjerg.

"Vi bakker op om hinandens kampe, og sammenholdet på de enkelte hold og på tværs af holdene er sindssygt stærkt. Hele lejren emmer af fællesskab, og vi har blandt andet fælles grillaftener og aktiviteter på tværs af holdene," siger Brian Rømer og fortsætter:

"Jeg vil gerne sige en stor tak til spillerne, trænere og forældre for den fantastiske opbakning til stævnet. Til alle kampene kunne man se 'Den Røde Mur', som LUI-tilskuerne blev kaldt, og som vi faktisk er blevet kendt for i Vildbjerg. Ofte er hele langsiden dækket med flag, og vi holder os ikke tilbage med at heppe og synge kampsange."

"Til sidst en stor tak til folkene bag Vildbjerg Cup for igen at have lavet et flot og professionelt stævne. Det er en stor fornøjelse at deltage hvert år, vi glæder os til at komme igen i 2020, og vi går klart efter at opnå 40 års jubilæum."

mik.

Samvær og kammeratskab er i fokus i LUI Fodbold. Foto: Margit Friis

Samvær og kammeratskab er i fokus i LUI Fodbold. Foto: Margit Friis

Publiceret 05 August 2019 15:45