'Ultimate frisbee er en hurtigt voksende sport med plads til alle,' skriver initiativtagerne til aktiviteten ultimate frisbee i Allerød. Privatfoto

'Ultimate frisbee er en hurtigt voksende sport med plads til alle,' skriver initiativtagerne til aktiviteten ultimate frisbee i Allerød. Privatfoto

Ny forening på vej i Allerød: Ultimate frisbee for børn

Faste træninger fra 8. august

frisbee Hen over sommeren har Stephen Meldal Foged og Julie C. Hansen holdt intro-træninger i ultimate frisbee - til stor begejstring for de deltagende børn.

Det har nu resulteret i faste træninger startende fra 8. august, med hensigten at etablere en forening, målrettet børn i alderen 9-14 år.

'Ultimate frisbee er en hurtigt voksende sport med plads til alle, hvor både piger og drenge kan spille sammen på banen,' skriver initiativtagerne i en pressemeddelelse og fortsætter:

'Det er en non-contact sport. Helt essentielt for sporten er 'spirit of the game'. Der er nemlig ikke nogen dommere i ultimate frisbee, og det er spillerne selv på banen, der dømmer de fejl, der opstår. Fairmindedness er dermed helt centralt for sporten, og gennem spillet lærer børnene på en konstruktiv måde at løse de situationer, der opstår på banen.'

'Hvis I leder efter en sjov og intensiv sport med god holdånd i fokus, så kom forbi en træning. Der trænes torsdage klokken 17.00-18.30 på Rønneholtparkens sportsplads,' lyder opfordringen.

Man kan få kontakt til initiativtagerne via Facebook-siden 'KidsUltimateAllerod' eller ved at skrive til: stephen@meldalfoged.dk.

mik.

Publiceret 06 August 2019 05:30