Sigma-svømmerne Mia Steen Duus, Frederik Rindshøj og Caroline Erichsen klarede sig fornemt ved Irish Summer Nationals i Dublin. Foto: Sigma Swim

Sigma-svømmerne Mia Steen Duus, Frederik Rindshøj og Caroline Erichsen klarede sig fornemt ved Irish Summer Nationals i Dublin. Foto: Sigma Swim

Irsk succes for Sigma-svømmere

Frederik Rindshøj var med til at sætte dansk rekord i Dublin

svømning Flere Sigma-svømmere har brugt en del af sommeren på at svømme internationale stævner. Således har Mia Steen Duus, Frederik Rindshøj og Caroline Erichsen sammen med Sigma-træner Lasse Iversen og de øvrige svømmere fra landshold, Great Danes og holdkapprojektet deltaget i Irish Summer Nationals i Dublin fra 24.-28. juli.

Ved stævnet kunne kun to udlændinge deltage i A-finalen, og der blev ikke svømmet B-finaler. Da et stærkt tysk landshold også deltog i stævnet, betød det nogle missede finalepladser for Sigma-svømmerne, der til gengæld fik masser af god stævneerfaring.

I samtlige holdkapper var Sigma-svømmerne med til at sikre medaljer til Danmark. I 4 x 100 fri var Frederik Rindshøj således med til at sikre holdet guldet og tilmed en ny dansk rekord. Også på 4 x 200 fri og 4 x 100 medley var Frederik med på holdkapperne, og her blev det også til guld.

Caroline Erichsen svømmede sig til holdkapguld i både 4 x 100 fri og i 4 x 100 medley. På sidstnævnte svømmede Caroline ryg-turen i ny personlig rekord. Mia Steen Duus svømmede en hurtig bryst-tur på denne holdkap, og der var dermed også guld til Mia. Mia var desuden med på 4 x 200 fri holdkappen, hvor Danmark svømme sig til guldet.

Både Caroline og Frederik svømmede med på 4 x 100 medley mix holdkap, hvor de var med til at sikre Danmark sølv.

Mia Steen Duus svømmede sig derudover til individuelt guld i 400 IM og 200 IM. På 200 fly blev hun nummer 4.

Frederik Rindshøj blev nummer 4 i indledende på 200 fri, men de tre før ham var desværre også udlændinge, så ingen finale i 200 fri. Caroline Erichsen svømmede sig i top i alle sine individuelle løb, men blev i alle løb ramt af reglen om kun to udlændinge i finalerne.

mik.

Publiceret 07 August 2019 07:15