2019 har været et forrygende år for Palle Egeberg Jensen fra Lynge. Privatfoto

2019 har været et forrygende år for Palle Egeberg Jensen fra Lynge. Privatfoto

Palle Egeberg Jensen er verdensmester for anden gang

2019 har indtil nu været et forrygende år for Palle Egeberg Jensen fra Lyng. Han har for nylig genvundet VM i MTB cross-country i Masterklassen 50-54 år, ligesom han har hevet tre DM-guldmedaljer til sig samt to Euromester-titler

Det går godt for Palle Egeberg Jensen fra Lynge på en mountainbik. For ganske nylig præsterede han nemlig at genvinde sin VM-titel i MTB cross-country i Masterklassen 50-54 år, der blev afviklet i Mont-Sainte-Anne i Canada.

Men den præstation er langt fra den eneste, som Lyngeborgeren kan være stolt af. I 2019 har han nemlig også genvundet sine tre DM-titler i cycklecross, MTB XCO og MTB XCM, ligesom han har stået øverst på podiet to gang ved EM.

"Derudover har Palle Egeberg Jensen også deltaget i Furusjøen Rundt i Norge, hvor han tog han titlen i UEC MTB i maraton-distancen på 73 km i suveræn stil og vandt med over 13 minutter ned til to nordmænd. Et par uger efter gik det atter løs i cross-country distancen i Brno i Tjekkiet, hvor både masterklasser og eliten kørte. Her vandt Palle et meget tæt løb", oplyses det i en pressemeddelelse.

De mange mesterskabstitler gør 2019 til et forrygende år for Palle Egeberg Jensen.

Hvis man er interesseret i mountainbike, så kan man opleve de bedste mountainbikere køre på Djævlesporet i Lystrup Skov mellem Uvelse og Slangerup den 22. september. Der kører ungdommen, masterklasserne og eliten det sidste MTB-ligaløb i denne sæson.

hhs

Publiceret 05 September 2019 17:00