Allerøds anfører Sebastian Pitzner-Schmidt måtte forlade banen i overtiden, da et spark på en modstander resulterede i et rødt kort. Pressefoto

Allerøds anfører Sebastian Pitzner-Schmidt måtte forlade banen i overtiden, da et spark på en modstander resulterede i et rødt kort. Pressefoto

Det gik ikke Allerøds vej i Ballerup Idrætspark

Med endnu et et-målsnederlag er Allerød placeret under nedrykningsstregen i Danmarksserien

Det lignede længe en pointdeling, trods overvægt i målchancer til det gæstende hold fra Allerød i kampen mod Ballerup Skovlunde, BSF, i sæsonens sjette runde i Danmarksserien.

Men i kampens 78. minut forfulgte en BSF-spiller et højt indlæg og kunne heade sejrsmålet ind fra kort afstand. Forinden scoringen lignede AFK ellers en vinder i kampen, der var flere muligheder, der ikke blev udnyttet og i overtiden måtte hele to spillere forlade kampen med rødt kort og karantæne til følge.

Tilbagevendte Gustav Harlev og topscorer Dino Karjasevic var begge tæt på i opgøret, som gav debut til Cedric Bediang for AFK.

Med endnu et et-målsnederlag er AFK placeret under nedryksningsstregen med 4 point efter 5 kampe, BSF er på 5. pladsen med 11 point.

Den udsatte kamp fra første runde mod Tastrup FC spilles tirsdag d. 17. septermber på kunstgræsbanen ved Allerød Idrætspark. I den kommende weekend kommer Fremad Valby på besøg, og weekenden efter Tårnby FF, dermed spiller AFK tre hjemmekampe i træk.

hhs

Publiceret 09 September 2019 08:20