Allerød-holdet efter sejren mod Hvidovre. Fra venstre ses Henriette Moestrup, Celine Røn Andersen og Agnes Kiirikki. Foto: Allerød Bordtennisklub

Allerød-holdet efter sejren mod Hvidovre. Fra venstre ses Henriette Moestrup, Celine Røn Andersen og Agnes Kiirikki. Foto: Allerød Bordtennisklub

Bordtennis: Sejre i 1. division giver tro på overlevelse

"Jeg tror, at vi har gode muligheder for at blive i 1. division," siger holdkaptajn Rikke Salomonsen

bordtennis To sejre og to nederlag. Det er status efter Allerød Bordtennisklubs første fire kampe i kvindernes 1. division. Holdet er placeret som nr. 7 ud af 13 - og er dermed godt på vej til at indfri målsætningen om at blive i rækken.

Sæsonåbningen mod Ballerup blev en tæt affære, hvor halvdelen af kampene måtte ud i femte og afgørende sæt for at finde sin afgørelse. Desværre for Allerød var det Ballerup, der trak det længste strå, da de vandt de fleste tætte kampe, og sikrede sig sejren med 6-4. Samme historie gentog sig mod Sisu/MBK fra Aarhus, da Allerød ved stillingen 4-4 tabte de to sidste singler med mindst mulige marginaler.

Holdt hovedet koldt

Marginalerne var til gengæld med Allerød, da de fik sæsonens første sejr mod Københavns BTK. Men det holdt hårdt, da holdet kom bagud med 4-5 i den sidste kamp. Heldigvis holdt holdkaptajn Rikke Salomonsen hovedet koldt, da hun først reducerede til 5-5 efter en tæt sejr i afgørende sæt, og da hun i det efterfølgende golden-set sikrede sig sejren og dermed holdet 2 ud af 3 point.

De første tre holdkampe var alle med nederlag i doublen. I sæsonens fjerde kamp, der også var første hjemmekamp, var doublen dog spillet varm, og Agnes Kiirikki og Celine Røn Andersen vandt en klar sejr. Sammen med sæsondebuterende Henriette Moestrup var de ovenpå, og besejrede Hvidovre med 8-2.

Efter de første fire ud af 12 holdkampe har alle holdets fem spillere været i kamp, og alle spillerne har vundet kampe. Agnes Kiirikki har som den eneste været med i alle kampe, og med blot et enkelt nederlag i de 12 singler er hun på en delt 1. plads på toplisten.

Godt tilfreds

Holdkaptajn Rikke Salomonsen er godt tilfreds med sæsonstarten:

"Vi er et nyt hold i 1. division, og det har været svært at vurdere vores muligheder, fordi flere af holdets spillere ikke har spillet så mange kampe i de sidste par år. Men indtil videre har vi vist, at vi hører til, og med den indsats, som spillerne yder i træningslokalet, så er formkurven på vej op, og jeg tror derfor, at vi har gode muligheder for, at vi kan placere os i den bedste halvdel og dermed blive i 1. division."

De næste fire holdkampe spilles på hjemmebanen i Lillerødhallen, når Allerød Bordtennisklub er vært for super-samlingen i kvindernes 1. division lørdag 26. oktober og søndag 27. oktober. Her møder Allerød om lørdagen Viby (kl. 13.00) og Silkeborg (kl. 16.00), mens de om søndagen møder Helsingør (kl. 10.00) og Amager (kl. 13.00).

mik.

Publiceret 16 October 2019 04:00