Spillerne til stævnet i Lillerød har niveau lige under landesholdsbadminton. Foto: Jens Berg Thomsen

Spillerne til stævnet i Lillerød har niveau lige under landesholdsbadminton. Foto: Jens Berg Thomsen

Billedgalleri: Lillerød bød på kvalitetsbadminton

Spillerlounge, sponsorater og pastasalat var med til at gøre turnering speciel

Af
Jens Berg Thomsen

sport I weekenden var Lillerødhallen velbesøgt af en masse badmintonspillere. Lillerød Badmintonklub var vært for et større stævne, og det var en glad formand for klubben, Søren Toft, der kunne fortælle lidt om, hvad der foregik.

"Vi har forsøgt at gøre det lidt anderledes denne gang med et andet setup," siger Søren Toft.

Turneringen var med badmintonspillere lige under landsholdsniveau, og turneringen i Lillerød var den fjerde af de landsdækkende turneringsstævner, hvor Lillerød er blevet bedt om at være vært.

"Vi har forsøgt at skabe en fin ramme og har for eksempel også linjedommere. Derudover har vi også en lounge til spillerne, hvor de for eksempel kan få noget frugt eller noget pastasalat. Jeg har fået at vide af nogle af spillerne, at det er et fedt initiativ," siger Søren Toft.

"Vi har også haft nogle fysioterapeuter, så spillerne har kunnet booke sig ind til et kvarter hos dem for at få løsnet lidt op, og vi havde også en spiller, der fik en skade på banen, og så kunne fysioterapeuterne hjælpe," siger han.

Turneringen har også som noget nyt været livestreamet på badmintonklubbens hjemmeside, så man har kunnet se de enkelte kampe. Turneringens sponsorer har været med til at skaffe en præmiesum på 30.000 kroner, og der har også været uddelt en "dagens joker".

"Det er også noget nyt. Det er dommerne, der har meldt noget ind, som kunne være at skabe et godt spil, at udvise sportsmanship eller noget tredje. For at vinde dagens joker, har man også skullet være taber," fortæller badmintonformanden.

"Jeg hører, at folk har været glade for at se noget kvalitetsbadminton," siger Søren Toft.

Publiceret 03 December 2019 14:00